Дорогі брати і сестри в дні Різдвяного посту, до нас звернулась мама Вікторія 5-ти річного Дениса Лоского з села Червеньова, що на Мукачівщині з проханням про молитовну та матеріальну підтримку в лікуванні її сина.

Часом ми банально на автоматі пропускаємо такого роду оголошення або ж з болем в сердці можемо поспівчувати тій родині, яка через хворобу дитини знаходиться в важкому становищі і без допомоги небайдужих людей їм надзвичайно складно. Справа в тому, що маленький Денис з народження хворіє на ДЦП, спастичний тетрапарез, псевдобульбарну дизартрію, сходиму косоокість та плосковальгус стоп. Тобто, це особлива дитина, яка має велике бажання жити і пізнавати цей світ.

Батьки Дениска в свою чергу докладають багато зусиль, щоб максимально пристосувати маленького до життя, що свою чергу потребує титанічної праці та значних матеріальних затрат, як в медико-реабілітаційних центрах так і індивідуально.

Наразі у Дениска є можливість пройти сучасний курс комплексної реабілітації в Китаї, який включає в себе двох місячне перебування в центрі реабілітації з мамою. Лікарня з запрошенням виставила рахунок на суму 15132 $, оплату якого родина невзмозі зробити. Тому велике прохання до всіх долучити по мірі можливості до доброї справи і подарувати надію Денису на майбутнє.

Картка Приватбанку

4731 2191 0507 7451 Лоскій Вікторія Степанівна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.