ЄПАРХІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ. Митрополит Феодор нагородив медійників краю

16 листопада своє професійне свято відзначають працівники радіо, телебачення та телекомунікаційної галузі України. Святковий день на підтримку галузі був встановлений Указом Президента України від 11.11.1994 за № 667/94.

До Дня професійного свята в Управлінні Мукачівської єпархії відбулася зустріч керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського з керівниками та творчими колективами провідних телеканалів краю.

Участь в зустрічі взяли генеральні та виконавчі директори, менеджери, продюсери, шеф-редактори, журналісти та представники творчих колективів супутникових та кабельних телеканалів області.

Зокрема: ТРК «Мукачево (М-студіо)», ТРК «Перший кабельний»,  Філія Закарпатська регіональна дирекція: телеканал UA: Закарпаття, ТРК «Даніо» 21 Телеканал Ужгород, ТРК «Даніо» «21 Ungvár» Товариства угорської культури Закарпаття та телеканал «SIRIUS».

Під час зустрічі митрополит Феодор від імені Мукачівської єпархії нагородив медійників відзнаками Мукачівської єпархії, після чого відбулася офіційна аудієнція.

В словах вітання архієрей сказав: «Дозвольте побажати вам творчого натхнення, ентузіазму і реалізації вдалих проектів у житті простору Ваших теле- і радіоканалів. За останні роки ваші теле- і радіопрограми виросли у потужні, цікаві і перспективні компанії. Завдяки вам глядач має унікальну можливість доторкатися до культури, історії, мистецтва та сакральної спадщини і скарбниці нашого полінаціонального і поліконфесійного краю. Сучасне життя не можна уявити без засобів масової комунікації, які ви у нашому краї уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим і як живе наше мозаїчне Закарпаття.

Користуючись нагодою, висловлюємо вам також подяку за втілення в життя спільних духовно-просвітницьких спільних проектів, які народилися останнім часом на світ завдяки творчому тандему нашої древньої Мукачівської єпархії та телебачення. Сподіваємося, що наша тісна творча співпраця, яка симфонічно доповнює одна одну, і надалі буде мати своє логічне продовження та розвиток.

Нехай Милостивий Господь допомагає вам у всіх ваших звершеннях і задумах та благословить вас на добрі справи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.