ВОЛОВЕЦЬ. Святкове архієрейське богослужіння у Тишівському монастирі (+Фото)

4 листопада, в понеділок 21-го тижня після П’ятидесятниці в день молитовної пам’яті ікони Божої Матері «Казанська», керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське богослужіння в чоловічому монастирі на честь Казанської ікони Божої Матері в селі Тишів, що на Воловеччині. 

Як відомо, цієї ж дати листопада,  у правлячого архієрея День народження. Відтак свого дорогого архіпастиря-іменинника та священноархімандрита радісно зустрічали братія обителі з намісником архімандритом Корнілієм та численною паствою.

Його Високопреосвященству співслужило духовенство обителі та гості.

На Літургії сонм духовенства молився за здоров’я іменинника.

У кінці богослужіння архієрей звершив молебень перед іконою Божої Матері «Казанська», перед якою підніс усердні молитви за мир та спокій в Українській державі.

Після цього архіпастир привітав братію та прихожан монастиря зі святом, а також звернувся до всіх присутніх зі словом настанови.

У свою чергу, насамкінець, священнослужителі та віряни щиро вітали владику Феодора з Днем народження, бажаючи Його Високопреосвященству Многая літа.

Фото: Іван ФЕННИЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.