У понеділок, 2 вересня, в Установі виконання покарань №9, що в м. Ужгороді, зібралася Рада начальників СІЗО і колоній Західного регіону для підведення підсумків роботи за 8 місяців.

З нагоди події, на запрошення начальника УВП №9 ДПС України у Закарпатській області Василя Анталовського та із благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського духовенство єпархії долучилося до заходу.

Зокрема, священнослужителі освятили зображення Покрова Пресвятої Богородиці, споруджене на території Установи.

Секретар Мукачівської єпархії, протоієрей Віктор Місо разом із благочинним м. Ужгорода, головою Єпархіального Пенітенціарного відділу єпархії – протоієреєм Володимиром Гуй, головою Військового відділу – протоієреєм Ігором Білаком, головою Соціального відділу протоієреєм Феодором Горшковим і священнослужителем кафедрального собору м. Ужгорода – протоієреєм Максимом Журавлем звершили молебень та молитву на освячення.

В урочистостях взяв участь і начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, генерал-майор Михайло Дзюдзь.

Вітальне слово отця-секретаря до присутнього високоповажного особового складу продовжило молитовну частину.

Наприкінці отець Віктор Місо передав вітання від керуючого єпархією – митрополита Феодора і нагородив начальника УВП №9 церковною нагородою, бажаючи міцності духу і тілесного здравія на подальші справи.

Фото: Ольга ПАЛОШ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.