ПАСХАЛЬНИЙ МАРАФОН. Молодь Іршавщини роздала нужденним тисячі пасок, смаколиків, писанок та ланч-боксів (+ФОТОСЕТ)

Ми вже інформували в попередніх матеріалах, напередодні Воскресіння Христового молоддю Іршавщини було спечено 10 тисяч пасок для роздачі малозабезпеченим родинам, дітям зі шкіл-інтернатів, важкохворим та сім’ям бійців АТО.

Як повідомляється на сторінці Іршавського молодіжного браства в мережі https://www.facebook.com з благословення керуючого Мукачівською єпархією, високопреосвященішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та за ініціативи голови молодіжки архімандрита Агапіта (Шпеняк) протягом трьох днів перед великим святом Воскресіння Христа та в наступні три дні після Воскресіння всі заплановані акції були реалізовані в життя.

Паски та святкові продуктові набори адресно отримали малозабеспечені родини з Іршави, Довгого, Арданова та району, а також мешканці інших районів, які залучені до цього проекту.

В рамках пасхальної благодійної акції молодіжка також відвідала: Будинок та тубдиспансер в с. Довге, Психоневрологічний дисрансер №1 та Психоневрологічний диспансер №2, що в Мукачеві, Іршавську ЦРЛ, Обласний Будинок дитини м.Свалява, Онкогематологічне відділення Обласної дитячої лікарні, Чинадіївський дитячий будинок, Екстренну швидку допомогу міста Іршава, Інфекційне відділення Іршавської ЦРЛ, Ільницьку гімназію, тощо.

Гостинці до Великодня отримали й воїни АТО Іршави та району, адже їм, як нікому іншому потрібна підтримка.

Текст, фото:

Іршавське молодіжне браство на честь святого Пророка, Предтечі та Хрестителя Іоанна

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.