МУКАЧЕВО. Напередодні Дня рятівника в місті над Латорицею відбувся святковий молебен з освяченням чергових частин рятувальників

У п’ятницю, 15 вересня, напередодні професійного свята працівників оперативно-рятувальної служби – Дня рятівника, яке в державі відзначається 17 вересня, в місті Мукачево відбувся святковий молебен з освяченням чергових частин ратувальників.

На запрошення начальника Мукачівського міськрайонного відділу УДСНС  України в Закарпатській області – підполковника Василя Васильовича Голиша та з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в молебні взяли секретар Єпархіального управління – протоієрей Віктор Місо, а також благочинний міста Мукачево – протоієрей Петро Лях та священнослужитель кафедрального собору – протоієрей Василій Онисько.

Зокрема священики разом з колективом працівників звершили молитву в якій призвали Боже благословення у несенні дуже важливої служби допомоги ближньому у надзвичайних ситуаціях. Після чого освятили рятувальні частини міста Мукачева, а саме: ДПРЧ -17,18,19.

В кінці керівництву Мукачівського відділу УДСНС України у Закарпатській області була передані вітальні слова від керуючого Мукачівською православною єпархією, в якій владика Феодор звертається до рятівників такими словами-побажань:

«Від себе особисто та від Мукачівської Православної єпархії щиро вітаю Вас та очолювану Вами структуру з професійним святом – Днем рятівника!

Глибоко переконаний, що високий професіоналізм, мужність, витримка рятувальників, усіх працівників служби цивільного захисту і надалі сприятимуть виконанню основного завдання збереження життя та здоров’я громадян, національних надбань України.

Користуючись нагодою закликаю найперше на всіх, хто носить високе звання рятівника Боже благословення! Бажаю Вам терпіння та великої мудрості в несіння Вашої нелегкої праці.

Нехай Господь допомагає Вам у всіх добрих починаннях».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.