Мукачівська молодіжка разом з вихованцями інтернат-будинку відвідала монастирі Закарпаття

2 жовтня, з благословення керуючого Мукачівською єпархією, високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи Молодіжного відділу єпархії молодь Мукачівського молодіжного братства на честь преподобного Сергія Радонезького разом з вихованцями та вихователями Мукачівського дитячого будинку-інтернату(для дівчат) здійснила паломницьку поїздку по чернечим обителям Закарпаття.

Очолив поїздку голова Мукачівського молодіжного братства – протоієрей Василій Онисько.

Під час паломництва молодь разом зі священиком відвідали Свято-Миколаївський Мукачівський жіночий монастир, Свалявський Свято-Троїцький-Кирило-Мефодіївський жіночий монастир, Свято-Іоанно-Предтеченьский жіночий монастир с. Дубрівка, Свято-Миколаївський чоловічий монастир с. Іза-Карпатлуш(Хустська єпархія) та санаторій “Карпати”.

В кінці поїздки вихованці та вихователі соціального закладу висловили щиру подяку архієпископу Феодору, голові братства отцю Василію та чернечим обителям єпархії, які так щиро і тепло з духовною користю провели з ними час та гостинно по родинному зустрічали їх. Пропонуємо наразі короткий фоторепортаж, а на часі опублікуємо спогади учасників паломництва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.