Молодь Іршавщини відвідала Мукачівський психоневрологічний інтернат

З благословіння архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, 11 вересня, Іршавське молодіжне братство провело благодійну акцію – “Промінь добра”. Метою акції було відвідати людей, що перебувають у спеціалізованому інтернаті міста Мукачева, подавувавши їм крім солодких гостинців ще й позитивний настрій. А як недивно настрій піднявся і у самих братчикі адже в подарунок за свій візит отримали прекрасний виступ мешканців закладу.
Молодь товариства разом з своїм наставником ієромонахом Агапітом (Шпиняк ) презентувала насичену емоціями і повчальну сценку, після якої з вітальним словом до проживаючих у спеціалізованому інтернаті звернувся голова братства та на завершення всім були подаровані гостинці від братчиків, а далі цікава екскурсія по закладу і відвідування хворих, що прикуті до ліжка.
Тепло з щирістю братчиків прийняв настоятель храму, шо діє при закладі – протоієрей Вадим (Гайдиш), який розповів про заклад і познайомив з хворими, розказавши їхнє теперішнє життя у стінах інтернату. Молодь пообіцявши в скорому часі повернутись.
Користуючись можливстю братчики також відвідали прекрасний Мукачівський Всіхсвятський Красногорський монастир де приклонившись перед чудотворними іконами у своїх молитвах просили здоровя і кріпості усім рідним і знайомим. Цікава і захоплююча поїздка таке святкування дня Ангела братства вийшло цього разу. Отак маленьким візитом у нас стало на двісті друзів більше, друзів за яких братчики почались хвилюватись і шукати зустрічі знов і знов. Як зазначив голова братства у розмові до молоді працювати потрібно насамперед для того, щоб угодити Христу, а ми незнаємо чи хоч один раз за життя Йому хоч трохи угодили тому потрібно ще більше і стараніше трудитись, догождати Христу. Отож дорогі творімо добро заради того, щоб спасти свою душу і тих хто біля нас.

ієромонах Агапіт (Шпеняк)

для m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.