З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у день величного свята Вознесіння Господнього, молодь Іоанно-Предтечівського Іршавського братства з конкурсами, забавами і подарунками завітала на відкриття літнього оздоровчого табору «Водограй» при Ільницькій школі-інтернаті, де оздоровлюються діти з багатодітних, неблагополучних сімей, а також вихованці школи-інтернату.

Ще майже незнайомі діти в мить стали дружніми командами, а спільні забави, що провели братчики, як ніколи зблизили діток. Після веселих і активних ігор на зеленій галявині трошки стомлена дітвора мала змогу почути лекцію від голови братства ієромонаха Агапіта (Шпиняк) на тему: «Любов до ближнього».

“Не маючи християнської любові ми не можемо і не маємо права називатись християнами. Дітки почули про любов Божу до нас і вивчили заповіді Господні. Отак з користю для тіла і душі братчики провели святковий день Вознесіння Господнього, адже після святкової літургії і до самої вечірні провели день з нашим майбутнім, з дітьми”, – зазначив голова братства ієромонах Агапіт (Шпиняк).

Тож радіймо прекрасній літній порі, але не забуваймо, що у цей час діткам, як ніколи потрібна наша підтримка. Тому творімо добро поки є час!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.