Сьогодні, 5 квітня в Мукачівському прикордонному загоні відбулася чергова демобілізація прикордонників.
На запрошення начальника Мукачівського прикордонного загону, полковника Панченко Віталія Володимирович з благословення керуючого Мукачівською єпархією, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора участь в зустрічі військових взяв голова Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, протоієрей Ігор Білак.

48 прикордонників, частина з яких проходила службу в зоні АТО та які виконували свій обов’язок в інших регіонах України повернулись на місце постійної дислокації загону.

На території загону біля каплиці на честь святого Георгія Побідоносця священнослужителями був відслужений подячний молебень та панихида за загиблими прикордонниками під час виконання службових обов’язків.

Традиційно, зустріч була дуже емоційною, адже рідні та близькі бійців не бачились вже декілька місяців. Крім рідних, прикордонників зустрічали також бойові товариші.

Прикордонники кажуть, що готові у будь-який момент повернутись до виконання свої обов’язків із захисту територіальної цілісності України.

Керівництво загону відзначило високий патріотизм та стійкість бійців. Священики в свою чергу окропили прикордонників святою водою та роздали військовим ікони Божої Матері «Почаївської».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.