Владика Феодор привітав вихованців родинного будинку «Нова сім’я» зі святом Миколая (+ФОТО, +ВІДЕО)

У переддень свята святителя Миколая керуючий Мукачівською православною єпархією архієпископ Феодор разом зі секретарем єпархіального управління Віктором Місо відвідали родинний будинок сімейного типу «Нова сім’я», який знаходиться в Ужгороді.

Талановиті вихованці до приходу свого архієрея підготували міні-концерт з танцювальними, співочими номерами, а також декламуванням віршів, які вражали присутніх глибоким духовним змістом. Не обійшлося свято і без улюбленого Миколая, який потішив дітей солодкими подарунками.

Владика Феодор у вітальному слові побажав дітям та директорці закладу Валентині Червоноокій допомоги великого святителя. А також повідомив про приємний подарунок від Мукачівської єпархії – поїздку дітей до Києво-Печерської Лаври. Окрім того, архіпастир пообіцяв допомогти родинному будинку продуктовими харчами.

Привітав «Нову сім’ю» зі святом також духівник закладу, настоятель кафедрального собору Ужгорода, протоієрей Димитрій Сидор. Відтак дітки отримали солодощі та сфотографувались з усіма на згадку.

Ольга Палош, спеціально для m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.