Архієрейське богослужіння в Осійському Свято-Пантелеймонівському монастирі

У вівторок третьої неділі Великого посту керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом відвідав Свято-Пантелеймонівський жіночий монастир в селі Осій-Кам’янка. Свого архіпастиря зустрічала настотялька обителі з сестрами.

Владиці співслужило численне духовенство єпархії.

Після звершення літургії Преждеосвященних дарів, архієпископ Феодор привітав духівника обителі – архімандрита Марка (Кюкало) з 80-ти річчям від дня народження.

Архіпастир побажав ювіляру натхнення та міцного карпатського здоров’я у несінні пастирського послуху в обителі. 

Нагадаємо отець Марк є духівником Свято-Пантелеймонівського жіночого монастиря с. Осій-Кам’янка з 2011 року.

1 коментар

  1. Доброго Вам дня. З великою радістю прочитала звістку про те, що отцю Марку виповнилося щасливих 80 літ. Дякуємо Господеві за те, що маємо можливість спілкуватися з таким добрим духівником.
    Скоро вже буде 7 років, як я відвідую Іоанно-Предтеченський жіночий монастир у с.Дубрівка, у якому багато років служив отець Марк. Нам, прихожанам, дуже не вистачає його щирих, мудрих порад і настанов. Найбільше нам подобалося, що батюшка ніколи не виділяв серед людей найкращих, найзаможніших, найавторитетніших : одинаково ставився до всіх. Мені навіть подобалося, коли він комусь робив зауваження, бо у його словах відчувалась якась особлива щирість, доброта, бажання пробудити у наших душах милосердя і співчуття до ближнього.Надзвичайна простота, людяність, добропорядність Архімандрита Марка викликає у нас, прихожан, шану і повагу. То ж нехай Господь Бог дарує батюшці прожити ще багато щасливих, благословенних літ у доброму здоров’ї, радості і благополуччі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.