У храмах Мукачівської єпархії відбулися молебні перед навчанням, розпочалися після канікул заняття у Церковно-приходських школах та відбуваються зустрічі молодіжних братств

DSCN2923З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в храмах Мукачівської православної єпархії вже традиційно перед новим навчальним роком відбулись молебні для тих, хто йде на навчання.
Крім того, при храмах діють Церковно-приходські школи для дітей, де не тільки вчать Закону Божому, але і проводять різноманітні заняття для всестороннього розвитку юної особистості.

Стараннями архієпископа Феодора при багатьох храмах побудовано для цього спеціально облаштовані класи та навіть будівлі, де діти мають всі можливості для навчання.
Відомо також, що єпархія приділяє неабияку увагу і зустрічам молоді при братствах, що діють в містах -Ужгороді, Мукачеві, Сваляві, Перечині, Іршаві, Берегові, а також селах – Пацканьові, Ужгородського р-ну; Станові, Мукачівського р-ну, Порошкові, Перечинського р-ну, Суха, Іршавського р-ну, тощо.
Для всіх охочих відвідувати відповідні заняття чи зустрічі потрібно зв’язатись для цього із зазначеними школами чи братствами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.