«Іноді з тебе починається твоя життєва історія….» – «Камо грядеши»:) (ДУЖЕ БАГАТО ФОТО)

Мрієте відчути себе дитиною!? Вам надоїли буденність і побут!? Ви маловіруюча людина!? – Вихід є! Завітайте на годинку до дитячого табору «Камо грядеши».
В рамках эксперименту спробуйте прожити всього-навсього одну годину в ритмі життя віруючих дітей. Відтворіть їхню віру під час молитви, скопіюйте їхні очі під час цілування хреста, зробіть вираз обличчя як вони, коли побачите, як разом з ними священник грає футбол, плаває, співає, фотографується… – священик:). Спробуйте заплакати, як дитина, коли тобі не дали пограти в теніс інші.

Ми – дорослі – вихователі священики, тут біля дітей дихаємо їхнім життям, живимо їхніми світами. Я, наприклад, ще ніколи за 35 років так сильно не спав, як сьогодні:) Вимотуєшся, до кінця…. Проте на душі невимовне відчуття якогось світлого, справжнього, живого життя. ПАСХА!
Дорослі! – “Чудо не довколо нас, а в нас самих”. Наше завдання його побачити! Діти – відкривають можливість такого бачення. Бачення справжнього, живого, напідробного, вічного і найпотрібнішого.
Ми вже разом третій день. Ми не ділимо нікого на бідного і богатого, високого чи малого…. Нас об’єднує Він – Христос.
Сьогодні зранку суцільна фотосесія груп)))….
День продовжується…. До завтра)
P.S. «Камо грядеши?» – саме під такою назвою-гаслом з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вже п’ятий рік поспіль проводиться єпархіальний, дитячий, духовно-просвітницький, оздоровчий на цей раз всеукраїнський табір. Місцем зустрічі старих-нових, знайомих дітей став санаторій-профілакторій «Скалка», що належить Ужгородському Національному університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.