Стартував всеукраїнський, ювілейний, духовно-просвітницький, оздоровчий, дитячий табір «Камо грядеши» (+ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

«Камо грядеши?» – саме під такою назвою-гаслом з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вже п’ятий рік поспіль проводиться всеукраїнський, дитячий, духовно-просвітницький, оздоровчий табір.
На цей раз місцем зустрічі старих-нових, знайомих дітей став санаторій-профілакторій «Скалка», що належить Ужгородському Національному університету.
14 липня на території оздоровчого табору відбулася зустріч дітей з нашим архіпастирем.

12.45. Ось, ось відкриється табір… Владика Феодор разом з духовенством єпархії служить урочистий молебень і благословляє усіх присутніх на добру справу….
Сонячний день… Він теж сприяє чудовому настрою дітей, тож сяючі, усміхнені обличчя були зрозумілі.

Батьки теж моляться зі своїми дітками та духовенством.
Разом з дітьми радів і сам Владика, бо ж так приємно поряд з ними відчувати і себе дитиною. Керуючий Мукачівської Єпархії висловив сподівання, що ці діти в майбутньому стануть справжніми істинними православними християнами, а в цьому таборі за ці 14 днів вони почують святі слова Євангелія, а головне – пізнають нових вірних друзів – угодників Божих, святих Православної Церкви.

Серед почесних гостей: настоятельниця Свято-Маріє-Магдалинівського жіночого монастиря в с. Зарічево, що на Перечинщині – ігуменя Варвара (Поп), голова Перечинської РДА – Грубий М.І.

З нами, як завжди, наш постійний медіапартнер – ЗОДТРК “Тиса1”.

«Сама назва табору говорить за себе – ми прагнемо указати істинну путь дітям, дорогу до Храму, до Бога», – наголосив владика.
Дитячий табір «Камо грядеши» є унікальним по своїй природі і слава про нього шириться за межі Мукачівської єпархії. Цьогоріч серед відпочиваючих – діти з Одеси, Івано-Франківської області, тощо.

Як завжди, фото на пам’ять…..

Так пройшов наш перший день. До завтра)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=fc1m7lJ1tOM?list=PLVFjAV6vAywqMUUsXBd2liy6IPAMFz2Qj&w=560&h=315]

3 коментарі

  1. Так і мене цікавить це питання,я вже давно шукаю подібний лагер.Як можна з’вязатись з цим табором.?

  2. Так і мене цікавить це питання,я вже давно шукаю подібний лагер.Як можна з’вязатись з цим табором.?

  3. а як потрапити діткам в цей табір, чому про це ніде не написано?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.