В п’ятницю, світлої седмиці, 25 квітня з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського до обласного Управління виконання покарань № 9 завітали вихованці недільної школи Свято-Троїцького храму м. Ужгорода, які для жінок та неповнолітніх, які утримуються в установі, дали пасхальний концерт.

На початку концерту голова єпархіального Відділу пенітенціарного служіння, настоятель згаданого Свято-Троїцького храму та храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що діє на території установи – протоієрей Володимир Гуй звернувся до присутніх зі словом настанови та привітав всіх з пасхальними днями та передав від керуючого Мукачівською єпархією, владики Феодора, архіпастирське благословення присутнім.

В кінці концерту присутнім дітки недільної школи власноручно передали пасхальні солодощі. Хор Свято-Троїцького храму виконав для присутніх кілька пасхальних піснеспівів.

Посильну участь в заході взяла громадська організація «Самодопомога Закарпаття» в лиці Олександра Борисенко, Володимира Химинця та інших представників організації, які вже традиційно, на протязі кількох років приймають участь в різноманітних відповідних благодійних акціях та заходах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.