Керуючий єпархією взяв участь в трудовій конференції УжНУ на якій обрано нового ректора вишу

На особисте запрошення кандидата на посаду ректора УжНУ Володимира Івановича Смоланки, керуючий Мукачівською Православною єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, як почесний гість, взяв участь в трудовій конференції УжНУ на якій 23 квітня, обрано нового ректора вишу.
За внесення кандидатури Володимира Смоланки на розгляд Міносвіти для призначення ректором Ужгородського національного університету проголосували 284 делегати трудової конференції УжНУ. Результати таємного закритого голосування оголосив голова лічильної комісії Ігор Студеняк.
Зокрема, останній повідомив, що делегатами до конференції було обрано 300 осіб. З них зареєструвались 287, для голосування було видано 287 бюлетені. При підрахунку голосів виявлено наступні результати: за – 284 голоси, проти – 2, недійсний – 1.
Протоколи засідання конференції трудового колективу, а також протоколи лічильної комісії разом з пропозицією по претенденту на крісло ректора УжНУ мають бути подані в Міністерство освіти та науки не пізніше 25 квітня.
Як зазначив під час короткого виступу після оголошення результатів представник Міносвіти Микола Легенький, процедура конференції була проведена без порушень, і “у міністерстві обов’язково дослухаються до думки колективу вишу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.