Вітальне слово користувачам єпархіального сайту зі Світлим Христовим Воскресінням!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

so6ievoadВозлюблені у Господі брати та сестри, від імені Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, Єпархіальний відділ по зв’язкам зі ЗМІ щиро вітає Вас, користувачів нашого сайту зі Світлим Христовим Воскресінням!

Господь у Своєму Одкровенні  говорить нам: “Се стою під дверима та стукаю, коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, і він зі Мною” (Об’явл. 3, 20).

Пасха Господня – не ностальгійний спогад, який здійснився в історії події Воскресіння, і не просто особливий, нехай навіть самий важливий і святковий день церковного календаря. Пасха Господня – духовна вечеря і безсмертна трапеза Божої Любові. Це – стан душі! Вона відбувається у вічності, і в ній беруть участь всі ті, хто, почувши голос Сина Божого, відчинив для Нього двері свого серця.

Ми повинні дякувати Господу нашому Іісусу Христу за милосердя, заради якого Він прийняв смерть і страждання, щоб врятувати нас від вічної погибелі і ввести в Царство Небесне. Ми повинні дякувати Отцю Небесному за найбільшу любов до роду людського, заради якої Він, як ми знаємо з Святого Письма, «віддав Сина Свого Єдинородного, щоб всякий віруючий в Нього, не загинув, але мав життя вічне». Ми повинні дякувати Святому Духу, Який веде нас по життю,  наставляючи до спасіння.

Дорогі брати та сестри, щиро вітаємо Вас з великим і радісним святом Великодня! Нехай світло Воскресіння Христового висвітлює кожну душу, а пасхальна радість і вічно живе апостольське слово торкнуться серця кожної людини.

Христос Воскресе!

Воістину Воскресе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.