Відбулася благодійна акція «Допоможемо дітям разом»

З благословіння Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в дитячих інтернатах області відбулася благодійна акція «Допоможемо дітям разом».
Днями священнослужителі та молодь Мукачівської єпархії зустрілись із сирітськими серцями у дитячих інтернатах м. Свалява та с. Чинадієво.
Щирі дитячі серця у яких по-різному склалася і складеться доля, зустріли з любов’ю гостинці, які були привезені з благословення і допомоги владики Феодора, братії Іоанно-Богословської обителі, що в с. Сільце та вірників Мукачівської єпархії.
За кілька годин радості, під час благодійної акції «Допоможемо дітям разом» з дітьми сирітських будинків вихователі та священнослужителі провели різноманітні вікторини, ігри, тощо.
В кінці усі дітки були обдаровані іграшками, солодощами і найголовніше всі вони отримали повчальні хвилини з уст священнослужителів про піст, молитву, віру і любов, що є найголовнішим у нашому житті.
Дякуючи Богові та всім небайдужими людям, до акції дітлахи отримали багато емоцій і найголовныше – користі для душі.
Творімо добро дорогі друзі поки є час, поки промінь життя не погас, за словами апостола «Будьте всім для всіх, щоб спасти хоч б деяких» (1Кор. 9. 22).

Волонтерка Вікторія Лесько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.