Науково-дослідний інститут УжНУ та Мукачівська єпархія УПЦ продовжують співпрацю

11 березня у приміщенні Єпархіального управління Мукачівської єпархії Української Православної Церкви директор Науково-дослідного інституту державно-конфесійного права та державно-церковних відносин Ужгородського національного університету, доктор богослов’я, кандидат юридичних наук архімандрит Євфросин (Білаш) мав зустріч з правлячим архієреєм Мукачівської єпархії Української Православної Церкви архієпископом Мукачівським і Ужгородським Феодором (Мамасуєвим).

Владика Феодор тепло зустрів гостя, наголосивши, що у ці великопісні дні, як і завжди, у своїх молитвах згадує співробітників та студентів Ужгородського національного університету, адже історія діяльності найбільшого вишу Закарпаття нерозривно пов’язана і з Мукачівською єпархією Української Православної Церкви.

Під час зустрічі було обговорено перспективи дальшої співпраці між НДІ та Мукачівською єпархією УПЦ, окреслено коло наукових проблем, які можуть стати предметом спільних наукових досліджень. Ішлося й про питання розробки та виконання спільних науково-дослідних проектів, проведення науково-дослідних симпозіумів, конференцій і семінарів, обмін публікаціями та науковими виданнями, у чому зацікавлені обидві сторони.

Медіацентр УжНУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.