На кладовищі «Кальварія» в Ужгороді невідомі вандали скоїли наругу над хрестами з могил

PM368image002До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 60-річної місцевої мешканки про те, що на кладовищі «Кальварія» хтось із могил повиймав та розкидав надгробні хрести.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Було встановлено, що невідомі особи повисмикувал, поперевертали та розкидали десять дерев’яних та металевих надгробних хрестів на цвинтарі “Кальварія” в Ужгороді.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Дане правопорушення карається штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арештом на строк до шести місяців, обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Міліціонери вживають заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до даного злочину. Слідство триває.
За наругу над могилами на кладовищі «Кальварія» в Ужгороді міліціонери відкрили кримінальне провадження. Вандалів розшукують правоохоронці.

Діана ДОРОГІЙ,
Ужгородський МВ УМВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.