ВПЕРШЕ. В єпархії стартує місіонерський проект православної молоді «Приведи в храм ближнього»

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського вперше на теренах єпархії стартує пілотний місіонерський проект православної молоді с. Станова «Приведи в храм ближнього».

Ініціатором проекту є голова Станівського молодіжного браства, настоятель Петро-Павлівського храму села, протоієрей Василій Попович.

«Людина є найвище творіння Боже. Вона народжується, проходить певний відрізок свого історичного часу, після чого переходить в простір вічності. Вічність – це не абстракція, це конкретна величина яка зазвичай має своє певне наповнення. Яким воно буде для нас? Це буде стан вічної радості, чи вічного страждання? Якщо ці питання стають актуальними для нас, то ми на дорозі змістовного пошуку, пошуку справжнього життя яке має продовження в вічності.

Христос стукає в двері нашого серця, та говорить що Він є Життя і кожен хто вірує в Нього буде мати життя вічне. Справжнє життя є поряд, головне розпізнати Його та відкритись для Нього.

Людина живе образами. Образи які вона сприймає з навколишнього світу формують її світогляд, та окреслюють життєву дорогу. Христос є Образ Бога Отця. В Ньому освячується наше людське єство, та преображається для вічності. Він створив Церкву, в якій цей Образ ми можемо сприйняти та війти в справжню реальність нашого буття.

Допоможемо один одному зробити крок до Бога, до Його Святої Церкви. Приходьмо в храм Божий та пам’ятаймо що час нашого спасіння є саме сьогодні. Боже помагай нам!», прокоментував мету проекту на своїй сторінці https://www.facebook.com отець Василій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.