УЖГОРОД. В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника

16 вересня  рятувальники провели урочисті заходи з нагоди свого професійного свята – Дня рятівника. Офіційно, свято мужніх серцем та сильних духом людей, відзначається у державі 17 вересня.

Розпочались урочистості із подячного молебню, біля храму-каплиці на честь ікони Божої Матері «Неопалима Купина», на території  Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

На запрошення начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області, полковника служби цивільного захисту Романа Гудака, з благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського молебень звершило духовенство єпархії на чолі зі секретарем Єпархіального управління – протоієреєм Віктором Місо.

Священнослужителі та рятувальники попросили в Бога благословення та легкої долі для себе та  своїх рідних, а також помолились за мир на території держави. Після цього відбулось освячення особового складу, що вишикувалось на плацу загону.

Отець Віктор Місо з вітальним словом звернувся до працівників оперативно-рятувальної служби від імені керуючого єпархією.

Начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак висловив вдячність духовенству за духовну підтримку й всебічну співпрацю.

Фото: Ольга ПАЛОШ

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.