“Стежиною добра”: 8640 хвилин радості! До зустрічі наступного літа:)

23 червня відбулося офіційне закриття благодійного просвітницько-місіонерського табору відпочинку для дітей “Стежиною добра”, робота якого була проведена з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та ініціативи Іршавського молодіжного братства імені Іоанна Предтечі на чолі з її керівником, головою Єпархіального молодіжного відділу, архімандритом Агапітом ( Шпиняк ).

«Дякуючи молитвам Владики наш табір успішно діє на протязі багатьох років.

На протязі шести днів в прекрасному і мальовничому місці дітки сироти, напівсироти, діти учасників АТО, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей оздоровлювалися душею та тілом.

Найочікуванішою подією табору стала зустріч з найдорожчим гостем, Батьком і Владикою Феодором з яким дітки мали можливість поспілкуватися. 

Подарунки від добрих людей морозиво та солодощі, смаколики і турбота ігумені Пантеліймонівського монастиря все це протягом шести днів радувало малят.

Конкурси, змагання, квести, басейн, розваги в ,,потоку,, та пікніки на природі. Лекції з священнослужителями та ігуменею, щодня. Ранкові та вечірні молитви. Смачна кухня банош та різні смаколики. Уроки безпеки та закону. Всього цього дітки мали вдосталь…

Кожен з учасників табору зміг взяти участь таїнствах Причастя та Сповіді.

У нас були три мега класні команди:) ,,Кока-кола,, (вихователь Марселіна та Роман, помічник вихователя Діонісій). ,,Діаманти,, (вихователь Світлана, помічники вихователя Девід та Ніка). ,,Колючки,, (вихователь Анастасія та помічник вихователя Ксенія).

Хоч завжди перемагає дружба та дух суперництва дає бажання вдосконалення, тому конкурси у нас були мега круті. Звісно були сльози, хтось просився додому але вже за день всі ми стали друзями і навіть більше…

Емоцій море та головне, що всі вихователі хотіли одного − посіяти в дитячих серцях віру, надію, любов.

Щиро дякуємо Високопреосвященнішому митрополиту Мукачівському і Ужгородському Феодору за те що незважаючи на все приїхав до діток, приділив ї’м не тільки свій дорогоцінний час, а ще й частичку свого серця своєї Батьківської любові.

Щира подяка священнослужителям нашого Іршавського благочиння які приходили до дітокта звичайно наміснику Іоанно-Богословського монастиря, архімандриту Спірідону (Ляшко).

Завдяки добрим серцям табір для цих малят був безкоштовним. Дякуємо всім благодітелям, адже хтось дав гривню, а хтось в сотні разів більше та завдяки усім Вам ми це зробили “з миру по ниточці і вийде сорочка”, а в нас вишло подарувати мрію діткам. Многі Вам літа дорогі наші благодітелі!

Також хочеться подякувати усім вихователям та помічникам вихователів ,поварам та медику. Всі Ви незважаючи на мега-стомленість допомагали дружньо творити диво!

Такі табори потрібно робити і молитвами дорогого архіпастиря вони будуть організовуватися, адже діти це наше майбутнє.

На закінчення звісно відбувся прощальний концерт, частування смаколиками та подарунки усім учасникам табору.

Творімо добро поки є час − поки промінь душі непогас», прокоментували подію на сторінці Іршавського братства організатори табору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.