Святкові миті престольних свят храмів єпархії на честь Різдва Богородиці (ОНОВЛЕНО)

21 вересня Церква Христова вшановує Різдво Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії.

Пропонуємо вашій увазі святкові фотомиті престольних свят храмів Мукачівської єпархії на честь Різдва Богородиці.  

∗∗∗∗∗

Святкове богослужіння в храмі міста Берегово Берегівського благочиння. У співслужінні духовенства благочиння богослужіння очолив благочинний, протоієрей Омелян Войтович. 

Святкове богослужіння в с. Богаревиця, що на Іршавщині, Іршавського благочиння.

Святкове богослужіння в с. Верхня Визниця, що на Мукачівщині, Мукачівського районного благочиння №1.

Святкове богослужіння в с. Зарічево, що на Перечинщині, Перечинського благочиння. У співслужінні духовенства Перечинського благочиння та священнослужителя Хустської єпархії богослужіння очолив голова Катехізичного віддіулу Мукачівської єпархії, настоятель Свято-Успенського храму села Дубриничі, протоієрей Василій Поп. Хресний хід з читанням Євангелія, після якого була виголошена проповідь очолив благочинний Перечинського благочиння, протоієрей Володимир Грицько.  

Святкове богослужіння було завершено і в центральном храмі Свалявського благочиння, що в місті Свалява. Божественну літургію за участі духовенства благочиння очолив благочинний Свалявського благочиння, протоієрей Василій Барна.

Святкове богослужіння було завершено і в храмі Різдва Богородиці в селі Ярок, що на Ужгородщині. Божественну літургію за участі духовенства благочиння очолив благочинний Ужгородського районного благочиння № 1, протоієрей Миколай Кабаці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.