Вітання з нагоди професійного дня фармацевтичного працівника

Дорогі наші фармацевти та всі  працівники цієї галузі!

Дозвольте від імені духовенства та вірян Мукачівської єпархії УПЦ в день вашого свята привітати всіх вас із професійним святом!

В день вашого професійного свята прийміть від нас низький уклін за вашу щоденну працю. Дякуємо вам за ваш професіоналізм, за безкорисливу допомогу і готовність допомагати людям 24 години на добу. Ви працюєте заради збереження нашого здоров’я та віримо, що в ім’я Христа, який дає безцінний дар нам – життя. Для кожного українця фармацевт є найважливішою людиною, коли справа стосується пошуку і вибору потрібних ліків.

Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, творчого натхнення, невичерпної енергії та нових професійних успіхів. Хай завжди буде радісно і ясно у Вашому будинку. Нехай буде міцною Ваша віра в успіх і ніколи не пропадає бажання творити добро. Ваша праця потребує багато досвіду та знань, любові до людей та співчуття, вона дуже важлива і почесна.
В пам’яті віруючої свідомості назавжди закарбовані слова премудрого Іісуса, сина Сираха: «Сину мій! У хворобі твоїй не будь недбалий, але молися Господу, і Він зцілить тебе. […] Дай місце лікареві, бо і його створив Господь, і нехай не віддаляється він від тебе, бо він потрібен. У якийсь час і в їхніх руках буває успіх; бо і вони моляться Господу, щоб Він допоміг їм подати хворому полегшення і зцілення для продовження життя» (Сир. 38:9-14). Отже, ваша праця завжди потрібна людям, адже ви стоїте на варті здоров’я народу, повертаєте надію людям, допомагаєте зціленню хворих. Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою!

Боже благословення нехай перебуває на всіх вас!

З повагою та любов’ю,

митрополит Мукачівський і Ужгородський 

Феодор з паствою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.