Закарпатський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля відзначив 22-річчя від свого заснування

Закарпатський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля відзначив 22-річчя від свого заснування.

16 вересня на запрошення начальника Мукачівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою полковника Захаров Ю.М. з благословіння керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського духовенство єпархії взяло участь в урочистостях присвячених 22-й річниці заснування ліцею.

Голова Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, протоієрей Ігор Білак до особового складу, професорсько-викладацької корпорації та вихованців зачитав вітальну адресу керуючого єпархією. Опісля, священнослужителі звершили подячну молитву, після чого окропили всіх присутніх святою водою.

Нагадаємо, що Мукачівська єпархія вже понад десять років, звершує духовно-пастирську опіку ліцеїстів та особового складу ліцею.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.