“Наші гріхи – причина того, що сталося” – Предстоятель УПЦ звернувся до пастви (+Відео)

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звернувся до багатомільйонної пастви у зв’язку з ситуацією щодо пандемії коронавірусу. Відеозвернення Предстоятеля підгототував телеканал «Інтер», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Зараз нас спіткало горе: у світі поширюється інфекційна хвороба, яка називається коронавірус, – каже Предстоятель Української Православної Церкви. – Тому я закликаю, як колись пророк Єремія говорив: потерпіть, покайтеся та моліться. І виконуйте те, що сьогодні кажуть вам медики. Але надійтеся на Бога і намагайтеся виправити своє життя. Тому що наші гріхи є причиною того, що сталося з нами. Не треба впадати у відчай, тому що відчай – це вже подих смерті. В історії людства було багато бід, які несли небезпеку, смерть, загрозу. Але люди мужньо молитвою покаяння все це перемагали – і знову життя торжествувало».

Що кожен віруючий може і повинен робити під час таких непростих викликів? Як не впасти у відчай самому і підтримати близьких? Дивіться далі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.