ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Звершено чин освячення реабілітаційного центру

Днями, в рамках пастирської роботи Єпархіального відділу сім’ї на запрошення керівництва Комунальної Реабілітаційної Установи “Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідностю”, що діє на території Великоберезнянської лікарні з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, Митрополита Мукачівського та Ужгородського, було звершено чин освячення відремонтованого корпусу установи.

В цьому Центрі проходять реабілітацію діти-інваліди, хворі на ДЦП, аутизм та інші порушення руху, що проживають на території Ужгородського району.

Від початку війни в цьому закладі постійно живуть вимушені переселенці з окупованих територій та територій де ведуться бойові дії, в яких теж є дітки, що хворіють на відповідні хвороби.

В Центрі після його відновлення створені всі умови для комфортного проживання як самих переселенців з їх сім’ями так і діток, що проходять там реабілітаціюю

Вони мають можливість відвідувати ігрові та спортивні кімнати, мають комфортні умови для власного проживання, можуть користуватися послугами масажиста, консультацією психологів та інших спеціалістів. Мають спеціалізовані душові та санітарні кімнати, зручну кухню тощо.

Щиро дякуємо керівнику центру Кич Я.Ф. та персоналу за запрошення й турботу про переселенців та своїх підопічних.

Після молитви протоієрей Серафим Гичка від імені Відділу сім’ї передав необхідні для центру аксесуари для комп’ютерної техніки, фарби для принтеру, канцтовари та інші необхідні речі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.