ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БЛАЖЕННІШОМУ ОНУФРІЮ, МИТРОПОЛИТУ КИЇВСЬКОМУ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ

ВАШЕ БЛАЖЕНСТВО!

Маємо честь висловити Вам синовнє привітання з нагоди річниці Дня Вашого народження!

Промислом Божим, Ви своїм мудрим словом, а ще більше благочестивим життям «благовіствуєте Божественну правду в Церкві великій» (Пс. 39:10).

Великодаровитий Бог обрав Вас звершувати Першосвятительське служіння у час війни, час непростих обставин і дестабілізації у соціумі. Тому в День Вашого народження священство і віруючі Мукачівської єпархії передусім посилено, в сугубій молитві, підносять прохання про Ваше здоров’я, спасіння і примноження років мудрого Першосвятительського служіння Вашого Блаженства.

Вашими справами, Батьківськими настановами життя священнослужителів, монахів та всіх православних людей сповнюється благодатною силою Божою, збагачується втіхою та бажанням жертовно служити Богу і людям.

Нехай Людинолюбний Спаситель по молитвах Своєї Пречистої Матері зміцнить Ваші сили на шляху твердого стояння в істині та якомога швидше припинить кровопролиття і війну на нашій рідній Українській землі.

В цей знаменний для Вас, а водночас і нас день від себе особисто та священнослужителів і вірян Мукачівської єпархії синовнє бажаємо Вашому Блаженству доброго здоров’я, духовної міцності, миру, благополуччя, багато років нести Високе служіння Святій Церкві і православному Українському народу!

З синовньою любов’ю у Христі,
Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.