МУКАЧЕВО-ХУСТ. Вихованці Недільної школи пам’яті Блаженнійшого митрополита Володимира (Сабодан) вклонилися святиням краю

25 вересня в Неділю перед Воздвиженням Хреста Господнього з благословіння Високопресвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського діти Недільної школи пам’яті Блаженнійшого митрополита Володимира (Сабодана) звершили паломницьку поїздку до монастирів Закарпаття.

Юні паломники під час поїздки передусім відвідали Свято-Пантелеймонівський чоловічий монастир в с. Городилові.

Тут діти дізналися про особливу молитовну практику місцевих монахів-аскетів, які дотримуються Афонського статуту (систематичної нічної молитви).

Потім дітки відвідали істочник неподалік монастиря, де дітки мали можливість набрати цілющої водички.

Наступною нашою зупинкою став Свято-Миколаївський чоловічий монастир в с. Нанкові, де дітки приложилися до мощей прп. Олексія Карпаторуського.

На завершення ми відвідали Свято-Іоанно-Богословський чоловічий монастир в с. Сільце, де ми звернулися в дитячих молитвах до ікони Божої Матері «Призри на смирення».

Очільник Недільної школи, настоятель Свято-Троїцького храму села Руське, протоієрей Тарас Шелельо щиро вдячний Святославу Шекмар та Андріані Микитич за допомогу в організації поїздки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.