Поема “Буття” – священник єпархії презентував біблійні тексти у поетичній формі (+Фото)

Нещодавно з друку вийшла книга священнослужителя Мукачівської православної єпархії, кандидата богослов’я, доцента, протоієрея Віталія Апшая – поема “Буття”. Видання отримало благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського.
Увазі читача пропонується унікальна книга, що немає аналогів у світі. Це біблійний текст книги Буття, викладений українською мовою у поетичній формі. Мета ж цієї книги – в легкій поетичній формі познайомити читача з біблійною історією максимально близько до оригінального біблійного тексту.
Рекомендовано студентам духовних навчальних закладів та всім, хто вивчає Біблію.
“Нарешті тримаю в руках своє перше видання! Кропіткий плід, який став можливим лише завдяки довгим рокам вивчення теологічних наук. Перенести текст Біблії на віршовані рядки, виявилося справжнім викликом! При нагоді, буду публікувати її на сторінці “Небесні Роздуми” у Фейсбуці. А якщо когось цікавить сама книга, то можна познайомитися з нею в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва, а також в бібліотеці Ужгородського інституту культури та мистецтв. Сподіваюсь, вона вам сподобається”, – зазначає в коментарі автор книги, протоієрей Віталій Апшай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.