“Давайте разом творити добро”: у єпархії стартували благодійні акції до Дня святого Миколая (+Перелік)

І знову ми наближаємося до найочікуванішого свята – дня пам’яті святителя Миколая Мирлікійського чудотворця. 
Це день, коли кожен з нас має змогу стати справжнім помічником святого, зробивши від щирого серця добру справу ближнім, які цього найбільш потребують. 
Нижче подаємо перелік координатів волонтерів-організаторів щорічних благодійних акцій в Мукачівській єпархії для допомоги підопічним соціальних закладів області.
 
 ***
Тетяна Швед (Чечур) з Мукачева оголосила у групі Facebook “Зроби свято для дитини” збір подарунків для малечі Свялявського дитбудинку. Закладу наразі вкрай необхідні стільчики та стіл у соляну кімнату  (спеціальні меблі для соляних кімнат).  Також радітимуть канцтоварам та іграм для розвитку, а ще солодощам.
“Подарунки та допомога збирається до 16 грудня. Будь-який внесок стане  цінним. За всіма деталями можете звертатися у приватні повідомлення. Реквізити банківської картки: 4731219117411342. Обов‘язково у призначеннях платежу пишіть «Добра справа»”, – зазначає організаторка Тетяна Швед. 
 
***
Стати частинкою щорічної акції “Листи до св. Миколая” від бабусь і дідусів Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування закликає Тетяна Яртим. Волонтерка запевняє: кожен з нас зможе втілити чиєсь бажання і, навіть, мрії.
– Хочеться у цей нелегкий час трохи додати добра. Хіба не ідеальна можливість зробити щось добре? Ви собі не уявляєте скільки радості і сліз щастя буде у дідусів і бабусь від нашої любові. 
За детальною інформацією і бажанням стати Миколайчиком телефонуйте: +380505697396 – Тетяна.  
***
І як ми вже інформували, в місті Іршава днями відкрили резиденцію святого Миколая, що ознаменувало старт 10-ої ювілейної акції «Щедрий святий Миколай». Її мета – допомогти нужденним, і звичайно, створити диво і казку для найменших. 
“Наразі нам дуже потрібні цукерки – безліч цукерок! Також продукти харчування та новий одяг різного віку, взуття! Соки, вода теж дуже доречні для святкових столів в дитячих будинках. Ще шукаємо памперси дитячі та дорослі. Давайте разом творити добро!”, – запрошують до благодійності іршавські волонтери.
Кожен, хто має бажання долучитися до акції може звертатися безпосередньо до координатора проєкту Михайла Келемена, за номером тел.: +380 (68) 066 73 21.  Або завітати до офісу за адресою : м. Іршава, вул. Партизанська, 1.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.