У день молитовної пам’яті великомученика Пантелеймона з благословення керуючого єпархією, Високопреосвященного Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського розпочав свою роботу щорічний духовно-просвітницький табір “Камо грядеши”.

Після молебню на початок доброї справи, архієрей в теплій атмосфері поспілкувався з дітьми, а на завершення благословив всіх на добру справу.

Владика кожній дитині подарував власний молитвослови і, звичайно, морозиво.

Місце проведення табору  цього року – село Циганівці, що на Ужгородщині (оздоровча база “Тримбіта”).

Ініціаторами проведення табору є Інноваційний, Молодіжний, Єпархіальний відділ у справах катехизації, Соціальний, Інформаційний, відділ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України та Єпархіальний відділ єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння та кілька благочинь єпархії.

Про нас. Назва табору говорить за себе – ми прагнемо вказати істинну дорогу дітям, дорогу до храму, до Бога, – сказав одного разу при відкритті табору митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор. Дитячий табір «Камо грядеши» є унікальним місіонерським явищем по своїй природі і щороку він поповнюється новими дітьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.