МАЛА УГОЛЬКА. Владика Феодор взяв участь в Божественній літургії з нагоди Дня Ангела керуючого архієрея Хустської єпархії

8 травня, в день пам’яті святого апостола і євангеліста Марка, на запрошення Високопреосвященнішого Марка митрополита Хустського і Виноградівського, керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший митрополит Феодор взяв участь в Божественній літургії з нагоди Дня Ангела керуючого архієрея Хустської єпархії.
Богослужіння відбувалось в Свято-Димитріївському храмі с. Мала Уголька.
Високопреосвященнішому митрополиту Марку співслужили: митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор, єпископ Угольський Симеон та сонм духовенства, які зібрались для спільної молитви та привітати свого архіпастиря.
По завершеною літургії зі словом проповіді звернувся митрополит Бориспільський і Броварський Антоній. Владика передав привітання митрополиту Марку від Предстоятеля УПЦ Блаженнішого митрополита Онуфрія. Також привітав від імені архієреїв, духовенства та всіх присутніх.
Владика відмітив те, що для монаха, тим більше для архієрея день ангела є духовною Пасхою. Також митрополит Антоній побажав ще довго років право правити слово Євангельської істини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.