Щодня динамічно росте кількість тих, хто в рамка челенджу Мукачівської єпархії #manyyearschallenge підтримує та дякує лікарям і всім тим, хто бореться з Covid-19!
Сьогодні наш проект підтримав – Київ! Власне, хор Київських духовних шкіл! Вихованці Київської духовної академії та семінарії побажали всім лікарям та волонтерам, що тепер борються з пандемією всіх благословень Божих, і звісно в знак їхньої підтримки заспівали для них своє Многоліття!

Станом на сьогодні в челенджі вже взяли участь церковний хор Свято-Петро-Павлівського храму с. Білки, Єпархіальний хор імені Федора Небесного, хор священнослужителів Мукачівської єпархії та дитячий склад Єпархіального хору ім. Ф. Небесного.
P.S. Як ми вже повідомляли з благословення керуючого Мукачівської єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в знак підтримки та подяки лікарям і тим, хто бореться з Covid-19 Інноваційним та Інформаційним відділами єпархії було розпочато челендж #manyyearschallenge.
Закликаємо всіх до благої справи та передаємо естафету всім хорам єпархій #УПЦ, хору #Почаївськоїдуховноїсемінарії, хору #Одеськоїдуховноїсемінарії та всім охочим підтримати медиків та хворих, яким не легко приходиться в цей час!
Умовами челенджу є:
1. Відправте нам мотив вашого автентичного та унікального многоліття, яке ви обрали!
2. Відзначте хештег #manyyearschallenge відмічаючи Мукачівську Православну єпархію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.