Вітання з нагоди Дня Ангела, Блаженнішому Онуфрію, Митрополиту Київському і всієї України

Вітання з нагоди Дня Ангела,

Предстоятелю Української Православної Церкви,

Блаженнішому Онуфрію, Митрополиту Київському і всієї України

Ваше Блаженство, дорогий Владика і Отець!

В цей святковий день, дозвольте привітати Вас з Днем пам’яті Вашого небесного покровителя – преподобного Онуфрія Великого!

Служіння Предстоятеля Церкви – це апостольське служіння. Ви є архіпастирем, який достойно продовжує традиції та спадщину древньої кафедри Київських митрополитів. Ваші мудрі, виважені, невтомні та самовіддані труди на Христовій ниві показують, яким повинен бути архієрей і як потрібно «правильно правити, слово Істини».

За Ваші ревні багатолітні труди на ниві Господній, Всеблагий Бог благословив Вам, Ваше Блаженство, очолювати багатомільйонну паству Української Православної Церкви. Паству, щиру, мирну, паству люблячу Бога. Паству, яка чує голос свого Пастиря і йде за ним (Ін. 10: 14-16).

Наш час – особливий час! Обставини та події часто змушують Вас докладати неабияких зусиль, щодо збереження єдності людей «в союзі миру та Духа» (Єф. 4:3). Це – важко, але й з Божою благодаттю спасительно для всіх нас! Ваші дії та кроки показують, що Ви є відвертим та щирим молитвеником за нашу Церкву та Її людей. Ви впевнено та безбоязненно проповідуєте слово Євангелія в серцях багатьох людей. Людей, які є близькі й далекі, людей, які завдяки Вашому особистому прикладу стають віруючими в Христа. Дякуємо Вам за все це!

У цей радісний день приєднуємось до усіх вітань Вашої багатомільйонної пастви і у свою чергу молитовно бажаємо Вам, дорогий наш Владико і Отець, міцного здоров’я, миру в душі та духовної радості. Нехай Всемилостивий Господь молитвами Пречистої Своєї Матері та Вашого небесного покровителя укріпляє Ваші душевні та тілесні сили і дарує невичерпну наснагу для подальшого Першосвятительського служіння!

Просимо Ваших Першосвятительських молитв і благословення!

З любов’ю у Христі

смиренний послушник Вашого Блаженства,

Митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор,

духовенство, чернецтво та паства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.