Друзі, браття і сестри!

В двері нашої країни – України, постукала світова біда, – пандемія коронавірусу, Covid-19.

Ми бачимо, що хвороба не вибирає та не виокремлює людей за будь-яким їхнім статусом чи то положенням. Не так давно вірус забрав життя 57-річного священнослужителя з міста Заліщики, що на Тернопільщині Української Греко-Католицької Церкви. Вчора, лабораторно підтверджено коронавірус і в одного з кліриків нашої єпархії.

Переконливо просимо всіх Вас наполегливо дотримуватися норм та приписів щодо самоізоляції встановлених МОЗ України, постанов Священного Синоду УПЦ та благословень Предстоятеля УПЦ, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України, Онуфрія. Старанно виконуйте всі приписи лікарів-епідеміологів. Особливо звертаємося до людей, які є в групі ризику. Не наражайте себе та своїх близьких на смертельну небезпеку!

Будьте терпеливими та толерантними. З любов’ю ставтеся до всіх людей без винятку, тому що в цьому полягає закон Євангелія. Злоба, нетерпимість та образи не личать та неприпустимі для християнина.

Віримо і молимося, аби ця хвороба якнайшвидше покинула простори нашої рідної Української землі. Нехай Господь благословляє всіх Вас і подає нам здоров’я та мир.

З повагою до Вас,

Інформаційний відділ

Мукачівської Православної єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.