“Скажи “НІ” абортам!” – закликали студентів УжНУ учасники проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ” (+Фото)

У п’ятницю, 14 лютого, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського учасники координаційної групи сімейно-соціального проекту Сімейного відділу єпархії – “Я ХОЧУ ЖИТИ”, провели чергову акцію проти здійснення абортів.
О 9 ранку в храмі на честь Почаївської ікони Божої Матері, як і щотижня в п’ятницю, пролунала молитва за прощення гріха аборту.
Настоятель храму і водночас головний координатор проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ” – протоієрей Василій Алексій звернувся зі словом настанови до всіх присутніх.
Відтак волонтери прибули до головного корпусу УжНУ, аби донести думку Церкви щодо свідомих і відповідальних відносин між чоловіком і жінкою до найвразливішої групи соціуму – молоді.

Листівки із надписом: “Якби у жінок було кришталеве лоно, абортів не було б, бо диво життя було б на виду…”, студенти УжНУ отримали з рук організаторів саме в день, коли в соціумі масово відзначається так званий “День Валентина” чи то ж День закоханих.

Таким чином, кожний зміг з певними емоціями відреагувати на прочитану інформацію – хто задуманістю, чи думками вголос, дехто безтурботним юнацьким сміхом, а хтось байдужістю – все ж поданий месидж не залишиться непоміченим в серцях.

Розлогі відеосюжети про соціальну акцію дивіться на телеканалах “Перший кабельний” і “М-студіо”.

Фото: Ольга ПАЛОШ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.