КУШНИЦЯ. У Свято-Введенському жіночому монастирі провели в останню дорогу настоятельницю обителі ігуменю Сусанну (Грига)

Як ми раніше повідомляли, 10 січня 2020 року перестало битися серце настоятельки Свято-Введенського жіночого монастиря в селі Кушниця, що на Іршавщині, ігумені Сусанни (Грига).

12 січня, керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський очолив Чин похорону настоятельниці Введенського монастиря.

Велика кількість духовенства та прихожан зібрались для того, аби в останню дорогу провести засновницю та першу настоятельницю обителі.

З біографії новопреставленої відомо, що ігуменя Сусанна народилась 6 січня 1938 року в с. Кушниця. В 1952 році у віці 14 років пішла в монастир с. Липча, після чого несла свій послух в Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі. В 1997 з благословіння Високопреосвященнішого Євфімія, архієпископа Мукачівського і Ужгородського заснувала Свято-Введенський жіночий монастир в с. Кушниця, де й була першою настоятельницею, поки не передала свою душу руки Небесного Отця.

Вічная пам‘ять та блаженний покой новопредставленій ігуменії Сусанні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.