МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. Колектив “Благовіст” з Дубриничів привітав з наступаючим святом вихованців Часлівецької спеціальної школи-інтернату

В рамках Миколаївського марафону, колектив Недільної школи Свято-Успенського храму села Дубриничі “Благовіст” (настоятель храму, голова Єпархіального відділу у справах катехизації, протоієрей Василій Поп) відвідав вихованців Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату I-II ступеня Закарпатської обласної ради.

З благословіння керуючого Мукачівською єпархією, митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора у переддень дня святого Миколая дітлахи з концертною програмою та подарунками, щиро привітали вихованців закладу.

Станом на 2019 рік в спеціалізованому закладі виховується біля шістдесят вісім дітей. І сьогодні, жоден з них не залишився поза увагою своїх благодійників. Кожен із діток отримав подарунок та різноманітні солодощі. Дітки закладу були безмежно раді бачити своїх гостей.

Більшість дітей школи-інтернату позбавлені основного – батьківського піклування та тепла рідної домівки. Звісно, що цього їм не замінить ніхто, проте, можливо, невелике свято та подарунки від гостей хоча б частково компенсують те, чого їм так бракує.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.