Перестало битися серце командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, полковника Євгена Коростельова (СПІВЧУТТЯ)

Сьогодні, близько 4 години ранку, у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону перестало битися серце командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковника Євгена Коростельова. Важке поранення бойовий офіцер отримав 12 листопада, під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

∗∗∗∗∗

Від себе особисто від духовенства та кліру Мукачівської Православної єпархії висловлюємо глибокі співчуття сім’ї та родині покійного війсковослужбовця. Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті чоловіка, сина та батька! Словами неможливо висловити непоправне горе людей, котрі втратили найдорожчу людину у світі. В цей скорботний час ми з глибоким сумом і скорботою поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.

Від себе особисто та Мукачівського Єпархіального управління висловлюю молитовні співчуття всім рідним і близьким померлого та молюся за упокій душі спочилого Євгенія. Нехай Господь, упокоїть його душу в своєму Царстві.

Закликаю всіх священнослужителів та чернецтво Мукачівської Православної єпархії Української Православної Церкви до посиленої молитви за новопредставленого.

Вічна йому пам’ять!

ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.