УЖГОРОД. Єпархія взяла участь в урочистих заходах до Дня Конституції України

У рамках відзначення Дня Конституції України 27 червня в Ужгороді керівники області та міста – голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, обласної ради Михайло Рівіс, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, очільники правоохоронних органів, дипломати, духовенство поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку на площі Народній та до монументу Августину Волошину на набережній Незалежності.

На площі Народній кілька творів виконав Закарпатський академічний народний хор під керівництвом Наталії Петій-Потапчук.

Урочистою ходою у супроводі оркестру і юних спортсменів, які несли прапори, колона учасників покладання пройшла над річкою до пам’ятника президенту Карпатської України Августину Волошину, де теж поклали квіти, – повідомляє Ужгородська міська рада.

З благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заході й ході взяли клірики Ужгородського міського й районного благочинь – протоієрей Віктор Палош, голова Місіонерського відділу єпархії, настоятель храму на честь свят. Іоанна, Шанхайського і Сан-Франциського і протоієрей Андрій Пишка, настоятель храму на честь пророка Іллі с. Ірлява Ужгородського району.

Фото: Віталій МУХА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.