Інформаційний відділ єпархії вітає всіх з Пасхою Христовою!

Дорогі друзі, колеги, отці і просто читачі нашого ресурсу!

Христос Воскрес!

Інформаційний відділ Мукачівської єпархії щиро вітає всіх Вас з великою, вічною перемогою Життя над смертю! Перемогою не абстрактною, не тимчасовою, а реальною в житті кожної людини. Перемогою, яка живить і дає сил та натхнення в боротьбі з собою і своїм єством.

Христос зійшовши до аду і не просто визволив звідтам праведників та тих, хто увірував у Нього там, але й став для кожного з нас − живих тут і тепер незмінним Спасителем. Воскресіння Христа − це не міф і не ілюзія. Це не фантазія людей! Це факт, який дотепер перетворював і перетворює тих, хто живе з Живим Богом щодня. Живе − не штучно, не по вимозі і не за примусу. Друзі! Він не десь там…. Він тут, завжди поруч і завжди готовий в нас Воскресити Себе. Тільки б ми цього хотіли. 

Воскресіння Господа Іісуса – головний зміст християнського послання світові. Тільки завдяки Голгофській жертві, нерозривно з’єднаній зі славним Воскресінням, набувають сенсу й цінності всі людські стремління, спрямовані до Джерела всякого блага. 

Бажаємо Вам усім миру душі. Нехай Воскресіння Бога буде для Вас не станом стола або ж кошика, а станом душі. Плекайте віру у Воскреслого і живіть Ним щодня. Так і тільки так можливий союз заради перемоги себе.

З любов’ю та повагою

протоієрей Олександр Монич, голова Інформаційного відділу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.