ІРШАВА. В Кушницькому монастирі молитовно вшанували ікону Божої Матері «Семистрільна»

26 серпня в день віддання Преображення Господнього та молитовної пам’яті ікони Божої Матері «Семистрільна» (1830) керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом відвідав Свято-Введенський жіночий монастир, що в с. Кушниця на Іршавщині.

У співслужінні Високопреосвященнішого Олександра, архієпископа Городницького, вікарія Київської Митрополії, чернецтва, духовенства Іршавського та інших благочинь єпархії владика Феодор очолив архієрейське богослужіння.

При вході в храм архіпастиря зустрічала настоятелька обителі, ігуменя Сусанна (Грига).

Під час Божественної літургії владика Феодор звершив дияконську хіротонію над випускником Почаївської духовної семінарії, Тарновицьким Павлом.

В кінці богослужіння владика звернувся до присутніх з промовою.

На завершення керуючий єпархією висловив слова вдячності владиці Олександру за можливість спільного служіння, привітав настоятельку, ігуменю Сусану (Грига), сестер обителі, парафіян та гостей монастиря зі святом та побажав покрову та заступництва Пречистої.

У свою чергу настоятелька теж висловила слова вдячності та подякував архіпастирю та священнослужителям за любов, молитви та допомогу обителі.

В кінці владика призвав на всіх Боже благословення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.