16 жовтня в 17-ту неділю після П’ятидесятниці керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, звершив архієрейське богослужіння в Свято-Троїцькому храмі с. Руське Мукачівського району.

Архіпастиря зустрічали вихованці Недільної школи храму та настоятель храму − протоієрей Георгій Бонь. Владиці співслужило духовенство Мукачівського районнного благочиння.

Під час богослужіння архієрей разом зі священнослужителями підніс посилену молитву за спокій та мир в нашій Українській державі.

Насамкінець архіпастир звернувся до присутніх зі словом настанови.

В кінці богослужіння владика освятив два Поклонні хрести, що знаходяться на прилеглій до храму території, та три кіоти з іконами Божої Матері «Іверської», «Святої Трійці» та «Сходження Святого Духа». Після цього архієрей освятив найкраще в Мукачівському районі приміщення Недільної школи на честь Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодан) та пам’ятну доску при вході в приміщення школи Предстоятеля Української Православної Церкви.

На завершення владика привітав прихожан та настоятеля храму зі святом. У своїх словах владика побажав молодому священнослужителю ревного несення послуху на пастирській ниві та Божого благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.