Керуючий єпархією взяв участь у заходах з нагоди Дня захисника України

13 жовтня, керуючий Мукачівською Православною єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський прийняв участь у заходах з нагоди Дня захисника України.

Урочистості з нагоди цього свята відбулись у місті Мукачеві на центральні площі Кирила і Мефодія за участі духовенства, військових, представників влади міста і району, а також народного депутата України – Віктора Івановича Балоги.

Разом з архієпископом Феодором Мукачівську Православну єпархію представляли секретар Мукачівського єпархіального управління – протоієрей Віктор Місо та духовенство кафедральних соборів Мукачева.

У своєму вітальному слові владика Феодор перш за все привітав захисників нашої держави зі святом та побажав довгоочікуваного миру і злагоди на нашій Українській землі та акцентував увагу на наступному: «Бажаю всім нам, щоб слово «війна» відійшло в забуття і ніколи не поверталось на сторінки історії України».

Також архіпастир щиросердечно побажав військовослужбовцям, які наразі перебувають в зоні АТО, чим швидше повернутись додому цілими і неушкодженими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.