Єпархіальне привітання з Днем рятівника України

0mnss_150916Шановні рятівники, працівники Закарпатського обласного відділення Міністерства надзвичайних ситуацій України!

Дозвольте від імені Мукачівської Православної єпархії та від себе особисто привітати усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника України, який в нашій державі щорічно відзначається 17 вересня.
Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій – людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.
Христос в Євангелії особливо виділяє любов та самопожертву заради ближнього в словах: «Ніхто більшої любові не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх» (Ін. 15:13). Саме до цієї любові ми всі покликані, а особливо у сфері допомоги у важких і надзвичайних ситуаціях.

Отож, дозвольте, ще раз цього святкового дня побажати усім Вам Божого благословення, міцного здоров’я і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у Ваших домівках, а Господь Бог оберігає Вас від усіх негараздів.

З повагою і шаною

ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.