265_item_file_independence-day-ukraine[1]

До дня незалежності України 24 серпня 2016 року з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з ініціативи Місіонерського, Молодіжного та Паломницького відділів єпархії, підтримки Кушницького Свято-Введенського жіночого монастиря, Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря та Зарічевського жіночого монастиря на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини в Свято-Троїцьком храмі с. Кушниця за участі молодіжних братств єпархії та представників Закарпатської обласної організації УТОГ в рамках єпархіального проекту «Молодь ЗА приМИРення» відбудеться архієрейська місіонерська Божественна літургія.  Початок: 09 45.

Під час богослужіння заплановані чотири богослужбові зупинки під час яких священнослужителі будуть здійснювати літургічні коментарі структури та змісту богослужіння, а перший заступник голови Паломницького відділу єпархії, ієродиякон Діонісій (Гангур) для представників Закарпатської обласної організації УТОГ буде звершувати сурдопереклад.

Після святкового богослужіння біля Поклонного Хреста на  горі Кичерка, що неподалік Кушницького Свято-Веденського жіночого монастиря запланований молебень за мир в Україні. До слова нагадаємо, що Поклонний Хрест на вказаному місці було освячено 11 травня 2015 року.

Мета збору молоді – духовне збагачення своїх сил душі, молитва за мир в Україні, участь в таїнствах, бесіди зі священнослужителями та сходження до Поклонного Хреста де відбудеться молебень за мир в нашій Українській землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.